documentatie academie voorbeeld

Trainingsaanbod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Onze cursussen

Wanneer wij onze krachten bundelen

Met tientallen ervaren technisch auteurs die gespecialiseerd zijn in het opstellen van begrijpelijke documentatie heeft Foxiz een vooraanstaande positie verworven in diverse branches. Het trainingsaanbod van Foxiz omvat onderwerpen variërend van NEN5509 en de Machinerichtlijn tot doelgroepgericht schrijven en schrijven in MS Word. Dit aanbod stelt zowel het eigen personeel als externe klanten in staat om kwalitatief hoogstaande technische documentatie te produceren.

Verebus Engineering richt zich op het volledige lifecycle-management van complexe technische assets, zoals landvoertuigen, treinen, trams, bussen, schepen en andere geavanceerde systemen. Foxiz en Verebus vullen elkaar met name in de defensiemarkt uitstekend aan. Aangezien er binnen deze sector een structurele en groeiende vraag bestaat, is deze samenwerking een logische volgende stap.

De focus van deze strategische samenwerking ligt op technische documentatie in het kader van Integrated Logistics Support (ILS), ook wel bekend als lifecycle-management. Vanuit de defensiesector wordt steeds vaker gevraagd om technische documentatie in S1000D-datamodules.

Deze worden uiteindelijk geïntegreerd in het totale ILS-datamodel van het ministerie van Defensie en zijn essentieel voor de configuratie van assets, het definiëren van kritische componenten, het ontwikkelen van spare-partsbeleid, het opzetten van onderhoudsplannen en het opstellen van training en instructies.

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, zullen beide bedrijven nauw samenwerken aan toekomstige projecten. Dat stelt hen in staat om voldoende capaciteit te bieden en tegelijkertijd de hoogwaardige kwaliteit te waarborgen die van hen wordt verwacht. Voor het trainingsaanbod ontwikkelen Foxiz en Verebus gezamenlijk een overzichtelijke portal, waarin het zeer uitgebreide trainingspallet beschikbaar wordt gemaakt.

De strategische samenwerking tussen Verebus Engineering en Foxiz versterkt hun gezamenlijke marktpositie, biedt nieuwe mogelijkheden voor klanten, en luidt een succesvolle en vruchtbare toekomst in op het gebied van technische documentatie en training.