Welkom bij de Documentatie Academie!

Over Foxiz

Met vele ervaren technisch auteurs die gespecialiseerd zijn in het opstellen van begrijpelijke documentatie heeft Foxiz een vooraanstaande positie verworven in diverse branches. Foxiz heeft een gevarieerd trainingsaanbod opgebouwd, variërend van NEN5509 en de Machinerichtlijn tot doelgroepgericht schrijven en schrijven in MS Word. Dit aanbod stelt zowel het eigen personeel als externe klanten in staat om kwalitatief hoogstaande technische documentatie te produceren.

Over Verebus

Verebus richt zich op het volledige lifecycle-management van complexe technische assets, zoals landvoertuigen, treinen, trams, bussen, (marine)schepen en andere geavanceerde systemen. Zij zijn gespecialiseerd in Integrated Logistics Support (ILS), een binnen o.a. Defensie gebruikte methodiek voor lifecycle-management. De diepgaande kennis van de bijbehorende ASD S-series specificaties, waaronder S1000D (een internationale specificatie voor het produceren van technische publicaties), zorgt voor een unieke positie in de branche.

Onze samenwerking

Foxiz en Verebus vullen elkaar met name in de defensiemarkt uitstekend aan. Omdat er binnen deze sector een structurele en groeiende vraag bestaat, is onze samenwerking een logische stap. Onze focus ligt dan ook op technische documentatie in het kader van ILS en technische documentatie die voldoet aan de eisen voor S1000D-datamodules.

Vanaf nu zullen wij nauw samenwerken aan toekomstige projecten. Dit stelt ons in staat om voldoende capaciteit te bieden en tegelijkertijd de hoogwaardige kwaliteit te garanderen die van ons wordt verwacht.

De Documentatie Academie

Ons gezamenlijke trainingsaanbod hebben we ondergebracht in De Documentatie-academie. Hiermee ontstaat er een zeer uitgebreid trainingspalet voor technisch auteurs en ILS specialisten, zowel binnen als buiten de defensiemarkt. En dat allemaal op één enkel en uniek platform: www.documentatie-academie.nl