S1000D for Coordinators

Deze cursus is gericht op het werk van coördinatoren en behandelt met name de processen en beslispunten. Je begint met de S1000D Introduction waarna er vier modules zijn die helemaal zijn toegespitst op de rol van coördinatoren.

Onderwerpen

  • Business rules
  • S1000D proces en relatie tot andere processen
  • BREX
  • DMLR, DM, DMC en ICN
  • Publicaties
  • Toepasbaarheid

Resultaat

Na deze training kun je als coördinator met S1000D aan de slag. Je weet het nut en de noodzaak van de Business Rules en BREX. Je kent het belang van single source documenting en weet wat er met granularity wordt bedoeld. Je weet wat XML is en hoe het wordt toegepast.

Doelgroep

  • Coördinatoren, eventueel in combinatie met het vak van technisch auteur
  • Projectleiders
  • Managers
  • Hbo werk- en denkniveau

Meer info

Als je de S1000D Introduction eerder hebt gedaan, kun je deze training uiteraard ook volgen. De training is dan één middag en één volledige dag. Voor meer informatie over tarieven, inhoud en de trainingskalender, klik op de onderstaande knop.

Meer informatie
verebus beeldmerk DA1

Deze training wordt verzorgd door Verebus