S1000D for Authors (2 dagen)

In deze cursus, speciaal samengesteld voor technisch auteurs, beginnen we bij de basis van S1000D en zoomen we steeds verder in op het gebruik van S1000D in de praktijk. De cursus bestaat uit de S1000D Introduction, aangevuld met drie modules toegespitst op het auteursvak.

Onderwerpen

  • S1000D Introduction, plus
  • Business Rules
  • DMRL
  • S1000D Authoring
  • Single-source documenting
  • STE
  • XML-code voor S1000D

Resultaat

Na deze training kun je als technisch auteur met S1000D aan de slag. Je weet het nut en noodzaak van business rules, kent de kenmerken van datamodules en weet wat een CSDB inhoudt. Je kunt topic based schrijven en weet wat XML is en hoe het wordt gebruikt.

Doelgroep

  • Technisch auteurs
  • Hbo werk- en denkniveau

Meer info

Als je de S1000D Introduction eerder hebt gedaan, kun je deze training uiteraard ook volgen. De training is dan één middag en één volledige dag. Voor meer informatie over tarieven, inhoud en de trainingskalender, klik op de onderstaande knop.

Meer informatie
verebus beeldmerk DA1

Deze training wordt verzorgd door Verebus